Statistica Economica.net: Cele mai multe oferte de munca pentru romani sunt in strainatate

 

Majoritatea locurilor de munca disponibile pe piata muncii în luna octombrie au vizat oferte în strainatate, reiese dintr-o statistica ECONOMICA.NET. Aflati cine sunt cei mai mari angajatori din România în luna octombrie.

cautare loc de munca1Începând de astazi, ECONOMICA.NET va prezinta în fiecare luna clasamentul angajatorilor care au oferit cele mai multe locuri de munca în luna precedenta.

Iata aici topul angajatorilor din luna octombrie, conform informatiilor comunicate de cele mai mari site-uri de recrutare din România si Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca:

– Primii 16 angajatori – dupa numarul de joburi vacante în luna octombrie – au oferit, cumulat, peste 2.900 de locuri de munca în strainatate si peste 2.700 de joburi în România.
– Agentiile de plasare de forta de munca în strainatate au oferit cele mai multe joburi românilor în octombrie. Concret, cei mai mari angajatori din luna octombrie au fost companiile care au angajat români în Anglia, Italia, Cipru, Grecia, Germania, etc.
– Angajatorii care au oferit cele mai multe joburi în România în octombrie au fost: Webhelp Romania, SC Minprest Serv SA, Computer Generated Solutions Romania SRL, Leoni Wiring System RO SRL, GfK Romania, Profi Rom Food SRL, Sistemplast SA si Comdata Service SRL.

Citeste lista angajatorilor pe economica.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie