Cat va costa scoala de soferi de saptamana viitoare?

 

De saptamâna viitoare, cei interesati sa obtina permisul pentru categoria B vor scoate din buzunar chiar si 2.000 de lei. Nici instructorii auto nu scapa de cheltuieli în plus, întrucât masinile lor trebuie sa fie dotate cu camere de luat vederi dar si cu GPS. În prezent, la Constanta, cei care vor sa devina soferi platesc în jur de 850 de lei.

soferMasinile-scoala trebuie neaparat sa fie dotate cu doua camere de luat vederi. Una care sa filmeze în interior, în timpul orelor de curs, iar cealalta, în exterior, traseul pe care îl parcurge cursantul.

Mai mult, instructorii auto trebuie sa-si cumpere obligatoriu si un sistem de pozitionare globala, adica GPS. Toate informatiile vor fi înregistrate si pastrate pe suport electronic, pentru o perioada de sase luni.

Iar vestile proaste pentru instructorii auto nu se opresc aici. Noile reglementari impun instructorilor independenti un numar de cel putin sapte elevi pe luna. În caz contrar, ei si-ar putea pierde licentele.

Aceste chletuieli în plus la care sunt obligati instructorii auto vor determina si scumpirea cursurilor la scoala de soferi. Cei care vor sa obtina permisul pentru categoria B ar putea plati chiar si 2.000 de lei pe cursurile de sofat. digi24.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie