Consiliul de Mediere participa la prima conferinta a ULPR, ca membru cu drepturi depline

 

Consiliul de Mediere a devenit, din luna octombrie 2013, membru cu drepturi depline in cadrul Uniunii Profesiilor Liberale din Romania (UPLR). „Suntem peste 7.000 de mediatori autorizati – un corp profesional bine pregatit, ce poate prelua multe dintre litigiile si din presiunea care apasa pe umerii instantelor de judecata. Suntem pregatiti sa ajutam cetatenii sa beneficieze de servicii de calitate in intreaga tara. Mediatorii pot fi accesati facil, atat la sediile instantelor de judecata, unde sunt prezente tablourile mediatorilor autorizati, cat si pe site-ul Consiliului de Mediere – www.cmediere.ro”, a declarat presedintele Consiliului de Mediere, Dorin Valeriu Badulescu.

consiliul de mediere1Prima participare in calitate de membru cu drepturi depline a UPLR va avea loc marti, 5 noiembrie 2013, la cea de a VI-a editie a Conferintei „Ziua Profesiilor Liberale din Romania”, care va avea loc la Hotel Marshal Garden Bucuresti. Tema Conferintei se refera la „Conditia profesionistului liberal in societatea romanesca – perspectiva asociatiilor membre”, fapt care demonstreaza rolul si importanta deosebita pe care sectorul socio-economic al profesiilor liberale il are pentru beneficiarii serviciilor acestora – publicul larg.

Uniunea Profesiilor Liberale din Romania (UPLR) este o organizatie neguvernamentala, apolitica, infiintata la data de 11 iunie 2001, in baza Ordonantei Guvernului nr. 26/2000, insumand peste 140.000 de membri ai organizatiilor profesionale care o compun: Ordinul Arhitectilor din Romania, Camera Auditorilor Financiari din Romania, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Camera Consultantilor Fiscali, Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania, Colegiul Farmacistilor din Romania, Ordinul Geodezilor din Romania, Consiliul de Mediere, Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania, Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania, Colegiul Medicilor Veterinari din Romania, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, Colegiul National al Asistentilor Sociali, Corpul Expertilor Tehnici din Romania.

Uniunea Profesiilor Liberale din Romania este membru cu statut de observator al Consiliului European al Profesiilor Liberale (CEPLIS) si al Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale (UMPL). UPLR participa activ la dialogul social organizat in cadrul Consiliului Economic si Social din Romania, avand statutul de membru observator al acestui organism.

Pentru informatii suplimentare puteti contacta agentia de relatii publice ARENA Communications, la numerele de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27 sau la adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro. ecomunicate.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie