Aurel Popescu, presedintele patronatului Rompan, anunta o crestere a productiei fiscalizate la paine si faina
Productia fiscalizata a crescut la faina cu peste 10% si la pâine cu 15% dupa reducerea TVA la pâine de la 24% la 9%, începând cu 1 septembrie, a declarat sâmbata Aurel Popescu, presedintele patronatului Rompan.
Totodata, pâinea s-a ieftinit cu mai mult de 12%.
„Preturile au scazut cu peste 12%, ca productia fiscalizata a crescut la faina cu peste 10% si la pâine cu 15%, iar la specialitatile de panificatie cresterea este mai mare, ceea ce e un lucru bun pentru populatie”, a spus Popescu.
Reprezentantii Rompan au copt sâmbata, la târgul agricol Indagra din Bucuresti, o pâine uriasa, care cântareste 96 de kilograme. Liviu Iancu, mediafax.ro
Niciun comentariu
Adaugă părerea ta!