Institutul National de Statistica: Autorizatiile de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere

 

În luna septembrie 2013, s-au eliberat 3.746 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, în scadere cu 2,3% fata de luna august 2013, potrivit datelor publicate azi de Institutul National de Statistica (INS).

Casa in constructieDin totalul autorizatiilor de construire eliberate în luna septembrie 2013, 62,9% au fost eliberate pentru constructii din zona rurala. În regiunile Bucuresti-Ilfov, Nord-Vest, Vest si Centru s-au înregistrat cresteri ale numarului de autorizatii de construire eliberate, comparativ cu luna august. În schimb, în regiunile Sud-Muntenia, Sud-Est, Nord-Est si Sud-Vest Oltenia au fost onsemnate scaderi ale numarului de autorizatii de construire în septembrie fata de august 2013.

Fata de luna septembrie 2012, numarul de autorizatii de construire eliberate în aceeasi luna din acest an a fost mai mare cu 6,4%.

În perioada ianuarie-septembrie 2013, s-au eliberat 29.090 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, în scadere cu 1,7%, fata de perioada similara din 2012. Simona Tapalaga, evz.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie