Vicepresedintele CJ Olt, Marius Oprescu, dr Buzau si managerul Spitalului de Urgenta Slatina, Andrei Iordache vor fi cercetati in libertate

 

Vicepresedintele CJ Olt, Marius Oprescu, va fi citat sâmbata, în stare de libertate, la Judecatoria Slatina, unde judecatorul urmeaza sa se pronunte asupra solicitarii procurorilor Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Craiova de emitere a unui mandat de arestare preventiva, a anuntat vineri seara avocatul Radu Tuluca, aparatorul lui Oprescu.

curtea de apel craiovaVicepresedintele CJ Olt este învinuit de ucidere din culpa dupa ce a fost implicat într-un accident rutier cu mai multe victime, dintre care una a decedat la spital.

De asemenea, medicul Ecaterina Buzau, sefa Unitatii de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, managerul spitalului slatinean, Andrei Iordache si o asistenta de la UPU, retinuti joi seara în acceasi cauza în care este învinuit Oprescu, vor fi cercetati în libertate, cu interdictia de a parasi tara, a mai spus Radu Tuluca.

„În aceasta seara s-au încheiat cercetarile. S-a decis ca doamnele (n.r. medicul de la UPU si asistenta) sa fie cercetate în stare de libertate (…), ca domnul doctor sa fie cercetat în libertate cu interdictia de a parasi tara. (…) Mâine (n.r. sâmbata), la ora prânzului, domnul vicepresedinte va fi citat, în stare de libertate, la judecatorie, pentru emiterea unui mandat de arestare preventiva solicitat Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Craiova”, a precizat avocatul.

Vineri seara, dupa ora 20,30, au expirat ordonantele de retinere emise joi seara de procurorii Parchetului de pe lânga Judecatoria Slatina pentru vicepresedintele CJ Olt, Marius Oprescu, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, Andrei Iordache, sefa UPU, medicul Ecaterina Buzau si o asistenta.

Cei patru au fost audiati vineri la Parchetul de pe lânga Judecatoria Slatina, timp de aproape sapte ore, în dosarul referitor la accidentul rutier în care a fost implicat Marius Oprescu pe 3 octombrie.

Cercetarile în dosar sunt efectuate, începând de vineri, de procurori de pe lânga Curtea de Apel Craiova.(A, AS – autor: Cristina Matei, editor: Cristina Tatu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie