Dan Diaconescu ar putea ramane si fara licenta pentru DDTV

 

Dan Daconescu risca sa piarda si licenta pentru DDTV, asta pentru ca pe frecventa acestui post a transmis OTV, televiziune interzisa de CNA, potrivit România TV. Pe lânga asta, administratorii DDTV risca o amenda fabuloasa, dar si sa ajunga dupa gratii, daca se dovedeste ca sunt vinovati. Primul pas pe care cei din CNA îl vor face este sa sesizeze Parchetul.

Dan Diaconescu, Foto: Mediafax.ro

Dan Diaconescu, Foto: Mediafax.ro

Dan Diaconescu ar putea ramâne si fara a doua licenta de emisie. Dupa ce a pierdut licenta pentru OTV, acesta poate sa o piarda si pentru DDTV. Cei care coordoneaza activitatea DDTV au transmis ilegal transmisia OTV, care este o televiziune înterzisa de CNA.

Administratorii DDTV ar putea plati o amenda penala cuprinsa între 5.000 de lei si 100.000 de lei, însa risca si închisoare de la trei luni la un an. În cazul în care se va dovedi ca Dan Diaconescu are legatura cu cei din conducerea DDTV, acesta risca închisoare si sa plateasca o amenda uriasa.

Cei de la CNA vor discuta în sedinta de marti ce vor face în legatura cu DDTV si vor sesiza Parchetul. Iulian Tudor, romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie