Ovidiu Miculescu, directorul general al Societatii Romane de Radiodifuziune a fost declarat incompatibil de ANI

 

Agentia Nationala de Integritate a stabilit ca Ovidiu Miculescu, presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 29 iunie 2010 – 4 iulie 2012, deoarece a detinut simultan functia de membru al Consiliului de Administratie si pe cea de manager al SRR.

Agentia Nationala pentru IntegritatePotrivit Agentiei Nationala de Integritate, Ovidiu Miculescu a incalcat dispozitiile art. 84, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 161/2003, potrivit carora “functia de membru al Guvernului este incompatibila cu functia de manager sau membru al consiliilor de administratie ale regiilor autonome, companiilor si societatilor nationale”.

Conform art. 99, alin. (1), lit. k) din Legea nr. 161/2003, “persoanelor care exercita urmatoarele demnitati publice si functii publice de autoritate (…) membrii consiliilor de administratie (…) ale Societatii Romane de Radiodifuziune (…) li se aplica (…) regimul incompatibilitatilor prevazut (…) pentru ministri si, respectiv, secretari de stat, precum si incompatibilitatile prevazute in legi speciale“. infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie