TVS Brasov a fost cumparata de RCS&RDS

 

Compania româneasca RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de comunicatii de pe piata locala de comunicatii, a cumparat de la familia Sirian compania TVS Brasov, care detine o statie TV ce emite în judetul Brasov, potrivit unor informatii publicate de operator în Monitorul Oficial.

rcs&rds„Se aproba cooptarea în societate a RCS&RDS si a Integrasoft, prin cesionarea în totalitate a partilor sociale detinute de catre asociati. Asociatul Sirian Traian – Au­relian cesioneaza catre RCS&RDS, prin reprezentantul sau, un numar de 17 parti sociale, reprezentând 85% din capitalul social total al societatii. Asociatul Sirian Radu Traian cesioneaza catre RCS&RDS un numar de 2 parti sociale, reprezentând 10% din capitalul social total al societatii. Aso­ciatul Sirian Traian-Aurelian cesioneaza catre Integrasoft un numar de 1 parte sociala, reprezentand 5% din capitalul social total al socie­tatii“, potrivit textului aparut în Moni­torul Oficial.

Integrasoft este un vehicul detinut de RCS&RDS care a mai fost folosit si în trecut în cazul achizitiilor facute de operator. Dupa tranzactie, fostii actionari ai statiei TV au iesit din companie, potrivit documentului mentionat.

Contactati de ZF, reprezentantii RCS&RDS nu au facut niciun comentariu în legatura cu acest subiect, în timp ce fostii actionari nu au putut fi contactati pâna la închiderea editiei. Compania de cablu a cumparat anul trecut si TVS Oradea, care s-a trans­format în postul Digi 24 Ora­dea.

Compania TVS Brasov a avut anul trecut venituri totale de 823 de lei si cheltuieli totale de 113.189 lei (25.000 de euro), potrivit datelor de la Ministerul Finantelor.

RCS&RDS a mai cumparat în acest an 50% din actiunile unei televiziuni din Zalau (judetul Salaj) fondate de cântaretul de muzica populara Vasile Coca. Adrian Seceleanu, zf.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie