Jumbo, cel mai mare retailer de jucarii din Grecia, deschide primul magazin in Romania

 

Jumbo, cel mai mare retailer de jucarii si decoratiuni interioare din Grecia, va deschide saptamâna aceasta primul magazin din România. Majoritatea produselor au preturi medii de 22 de lei.

jumbo logo magazin jucariiJumbo Group, cel mai mare retailer de jucarii, produse pentru copii si decoratiuni interioare din Grecia, va deschide în Timisoara primul sau magazin din România, vineri, pe 18 octombrie, potrivit unor informatii din piata remise ECONOMICA.NET. Magazinul are o suprafata de 13.000 de mp si este amplasat  lânga  Aeroportul International Traian Vuia, în comuna Ghiroda, pe fostul amplasament al magazinului Real.

Al doilea magazin al grupului grecesc se va deschide în Capitala, pe Bulevardul Theodor Pallady, la iesirea spre Autostrada Soarelui, luna viitoare. Este vorba despre o unitate cu o suprafata de 14.000 de mp în Bucuresti. „În România, vom deschide primele doua magazine în octombrie 2013 si noiembrie 2013”, se arata într-o comunicare oficiala a retailerului.

Planuri mari pentru România

Conform planurilor de expansiune, retailerul care opereaza deja 63 de magazine în Grecia (52), Cipru (3) si Bulgaria (8) vrea sa ajunga în România la o retea de 12-18 magazine.

Pret mediu, 22 de lei

Succesul companiei, care a ajuns la afaceri de 502,2 de milioane de euro, se datoreaza si politicii de preturi mici. În fiecare magazin, acre are o suprafata medie de 8.600 de mp, are în jur de 25.000 de produse la un pret mediu de 4,99 de euro, adica la aproximativ 22 de lei.  În magazinele Jumbo se comercializeaza cinci mari categorii de produse. Astfel, jucariile, produsele dedicate bebelusilor si copiilor ocupa în jur de 48% din suprafata unui magazin, iar restul este dedicat produselor sezoniere. În jur de 45-55% din produse sunt ale unor marci cunoscute, iar 70% sunt importate din Asia. Alina Stanciu, economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie