Fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, audiat la DNA

 

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton s-a prezentat luni, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), pentru a fi audiat în dosarul privind organizarea Galei „Campion pentru România”, în care a boxat Lucian Bute.

ion aritonLa intrare în sediul DNA, Ion Ariton nu a facut declaratii. El a fost chemat în calitate de martor în acest dosar.

Pe 18 septembrie, antrenorul de box Relu Auras s-a prezentat DNA pentru a reciti declaratia data în dosarul referitor la organizarea galei.

La iesire, Relu Auras a confirmat ca a fost chemat pentru a reciti declaratia data si a revedea documente din dosar, printre care si procesul verbal semnat de membrii federatiei prin care s-ar fi stabilit ca evenimentul sa fie organizat prin firma lui Rudel Obreja.

Procurorii DNA fac cercetari în legatura cu posibile fapte de coruptie privind organizarea la Bucuresti a Galei „Campion pentru România”, la care a boxat Lucian Bute. Ancheta DNA este la sesizarea Departamentului de Lupta Antifrauda.(AS – autor: Madalina Cochinescu, editor: Georgiana Tanasescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie