Intesa Sanpaolo Bank Romania va acorda credite imobiliare romanilor care lucreaza in Italia si vor sa-si cumpere o locuinta in Romania

 

Intesa Sanpaolo Bank România intentioneaza sa lanseze un credit imobiliar destinat românilor care lucreaza în Italia, dar vor sa cumpere o locuinta în România, a declarat Dan Bota, director de retea în cadrul bancii.

intesa sanpaolo bank‘Este un credit pe care noi vrem sa îl acordam românilor rezidenti în Italia care vor sa îsi cumpere o locuinta în România. Este, pe de o parte, un credit de achizitie, si deci poate sa fie garantat si cu un alt bun decât cel cu care se achizitioneaza, dar în egala masura si un credit ipotecar. Ne dorim ca acest produs sa îl lansam prin intermediul bancii din Italia, Intesa Banca dei Territori pentru a putea sa îl dezvoltam în asa fel încât clientul care îsi cumpara casa în România sa faca o singura vizita în sucursalele din România’, a spus Dan Bota, în cadrul unei conferinte.

Creditul are o dobânda formata din EURIBOR reactualizat la trei luni, plus 6,10%. Valoarea creditului este cuprinsa între 20.000 si 250.000 de euro.

În plus, reprezentatii bancii au declarat ca, dupa ultima modificare la nivelul conducerii bancii, EnzoPellegrino a fost desemnat director general, numirea aflându-se în curs de autorizare de catre Banca Nationala a României /BNR/. La ora actuala, din echipa de conducere a Intesa Sanpaolo Bank România mai fac parte: Ioan Mihail Anca – prim-director general adjunct, Stefano Burani – director general adjunct si Catello De Simone – director general adjunct.

Intesa Sanpaolo Bank România avea, la finalul lunii iunie, 842 de angajati, 97.950 clienti, active totale în valoare de 5,731 miliarde lei, portofoliu de credite de 4,160 miliarde lei si depozite atrase în valoare de 2,662 miliarde lei. Institutia bancara detine, la nivel local, 44 de sucursale si 32 de agentii.

În România, Grupul IntesaSanpaolo este prezent prin Intesa Sanpaolo Bank, Intesa Sanpaolo Leasing, Intesa Sanpaolo Real Estate România si Exelia.(AS – autor: George Banciulea, editor: Daniel Badea), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie