CSM a inregistrat adresa de retragere a propunerilor la DNA. Calendarul de avizare a noilor nominalizari va fi stabilit saptamana viitoare

 

Adresa prin care ministrul Justitiei a retras propunerile de numire în functiile de conducere la Sectia de combatere a coruptiei din DNA a fost înregistrata vineri la Consiliul Superior al Magistraturii, iar saptamâna viitoare va fi stabilit calendarul procedurile de avizare în cazul noilor procurori sefi propusi.

csm„A fost înregistrata la CSM adresa prin care ministrul Justitiei a retras propunerea de numire în functia de procuror sef a doamnei procuror Iuliana Bendeac, respectiv propunerea de numire în functia de procuror sef adjunct a domnului procuror Viorel Cerbu pentru Sectia de combatere a coruptiei din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie si a înaintat Consiliului noile propuneri de numire în functii de conducere. Astfel, au fost propusi urmatorii candidati: Gheorghe Popovici – pentru functia de procuror sef sectie – Sectia de combatere a coruptiei; Danut Volintiru – sef adjunct Sectia de combatere a coruptiei; Mariana Alexandru – sef adjunct Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie”, se arata într-un comunicat al CSM transmis vineri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, prin aceeasi adresa, ministrul Justitiei a mentinut propunerile de numire în functii de conducere la nivelul Sectiei judiciare penale si Sectiei de combatere a infractiunilor de coruptie savârsite de militari.

„Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa stabileasca, în sedinta din 15 octombrie a.c., calendarul conform caruia se vor desfasura procedurile de avizare a propunerilor ministrului Justitiei”, mai mentioneaza CSM.(AS – autor: Madalina Cochinescu, editor: Georgiana Tanasescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie