Fostii angajati de la Money.ro TV au facut plangeri penale la DIICOT impotriva lui Sorin Freciu, fostul administrator al postului

 

Caz fara precedent în presa româneasca, zeci de angajati ai unei televiziuni au mers la DIICOT ca sa depuna plângere penala împotriva sefului. Este vorba de jurnalisti care au lucrat pentru televiziunea Money.ro TV si care reclama ca nu au fost platiti aproape un an de zile.

Money.roZeci de angajati ai postului Money.ro TV au venit vineri dimineata la DIICOT, însotiti de un avocat, pentru a depune plângere penala împotriva lui Sorin Freciu, fostul administrator al postului, informeaza România TV. Jurnalistii îl acuza pe Sorin Freciu de înselaciune si evaziune fiscala, dupa ce acesta nu le-a mai platit salariile înca de anul trecut.

Unii dintre ei spun ca nu si-au mai încasat salariul de un an. Jurnalistii au declarat ca au primit ultimele salarii din saci cu bani adusi de administrator, bani pentru care nu existau documente.

Mai mult decât atât, în ziua în care postul de televiziune a fost închis, jurnalistii au fost anuntati ca trebuie sa plece acasa, fara a primi vreun fel de explicatie.

Astfel, au hotarât sa depuna plângere. Jurnalistii mai spun ca au fost trecuti de pe o firma pe alta în fiecare luna, pentru a-si putea primi banii si ca au primit si câte doua, trei sute de lei, bani pe care conducerea spunea, în bataie de joc, ca sunt pentru ca angajatii sa poata sa ajunga la serviciu. romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie