Aprobarea noilor modele de certificat de membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania

 

In Monitorul Oficial nr. 613 din 2 octombrie 2013 a fost publicata Hotararea nr. 38/2013 a Camerei Auditorilor Financiari din Romania pentru aprobarea noilor modele de certificat de membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania, persoana fizica, si autorizatie de membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania, persoana juridica.

camera auditorilor financiari din romaniaIn cadrul actului normativ se arata:

Se aproba modelul de certificat de membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania, persoana fizica, si modelul de autorizatie de membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania, persoana juridica.

Incepand cu data de 1 decembrie 2013, pentru membrii care solicita autorizarea ca persoane fizice sau persoane juridice, se va elibera certificat de membru persoana fizica sau autorizatie de membru persoana juridica, conform modelelor aprobate.

Certificatele de membru persoana fizica si autorizatiile de membru persoana juridica eliberate pana la data 30 noiembrie 2013 raman valabile.

Hotararea intra in vigoare la data de 1 decembrie 2013, alte dispozitii contrare se abroga. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie