Preturile locuintelor din Bucuresti au scazut cu pana la 4%, in luna septembrie

 

Costurile mai mari pentru creditul prin programul „Prima Casa” în lei au determinat persoanele care vor sa cumpere locuinte sa caute oferte mai ieftine, astfel ca proprietarii au fost nevoiti sa mai lase din pret, scaderea ajungând la 4% în septembrie.

Bloc„Dupa o vara plina de incertitudini care au planat în jurul programului guvernamental «Prima Casa», în luna septembrie 2013 preturile apartamentelor din Bucuresti au scazut cu pâna la 4% fata de acelasi interval din 2012, pe fondul unei oferte mai mari cu peste 15% fata de anul trecut”, potrivit raportului de monitorizare imobiliara realizat de portalul imobiliar AnunturiParticulari.ro.

Reprezentantii portalului mentioneaza ca în vara acestui an multi români au fost nevoiti sa amâne decizia de achizitie a unei locuinte deoarece situtia privind continuarea programului „Prima Casa” era incerta.

„Dupa ce s-a clarificat ca programul va continua, atât proprietarii, cât si clientii au fost nevoiti sa se adapteze noilor conditii. Costurile mai mari pentru creditul prin program a determinat persoanele care voiau sa cumpere locuinte, sa caute apartamente mai ieftine, iar proprietarii s-au vazut nevoiti sa mai lase din pret”, se mentioneaza într-un comunicat. Cristina Cuncea, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie