Omul de afaceri Cornel Penescu, va fi incarcerat la penitenciarul Colibasi, din orasul Mioveni

 

Omul de afaceri Cornel Penescu, condamnat definitiv la închisoare cu executare în dosarul de coruptie care l-a vizat si pe fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, s-a prezentat, vineri seara, la arestul IPJ Arges, însotit de sotia, fiul si fratele sau, venind de la vila sa din Bascov.

cornel penescuFostul finantator al echipei FC Arges a primit vestea condamnarii defintive la trei ani de închisoare la vila sa din comuna argeseana Bascov, de lânga Pitesti.

Ulterior, Cornel Penescu s-a urcat în masina si, însotit de catre sotia, fratele sau mai mare, Ilie Penescu, si de fiul sau Andrei, dar si de alti membri ai familiei, a plecat spre Politia judeteana din Pitesti.

La iesirea din sediul IPJ Arges, fiul lui Cornel Penescu, Andrei, nu a dorit sa comenteze decizia defintiva a Înaltei Curti de Casatie si Justitie prin care tatal sau a fost condamnat la închisoare si a refuzat sa stea de vorba cu jurnalistii.

Reprezentantii IPJ Arges au confirmat, vineri seara, ca Penescu a ajuns în arestul Politiei judetene si urmeaza sa fie condus, încatusat si sub escorta, la Penitenciarul Colibasi, din orasul Mioveni, situat la aproximativ 20 de kilometri de municipiul Pitesti, închisoare unde va executa pedeapsa de trei ani de închisoare pentru dare de mita

La rândul sau, senatorul PPDD Antonie Solomon, fost primar al Craiovei, condamnat si el definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mita, în acelasi dosar, este asteptat sa se predea Politiei judetene Dolj în cursul acestei seri sau în noaptea de vineri spre sâmbata.

Solomon a declarat, vineri dupa-amiaza, imediat dupa aflarea sentintei, ca se afla în Bucuresti si ca urmeaza sa mearga la Craiova, pentru a se preda si a fi încarcerat.

Întrebat cum comenteaza decizia instantei, Solomon a spus ca nu are ce sa mai comenteze, adaugând: „De ce as mai comenta? Eu am spus ca daca 99 de persoane vinovate sunt achitate, n-am o problema, dar daca o singura persoana nevinovata e condamnata, e o problema cu justitia din tara asta. Sunt nevinovat”, a conchis Solomon.

Citeste articolul integral pe mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie