Constituirea Grupului de lucru pentru imbunatatirea mediului de afaceri – HG nr. 685/2013

 

Hotararea de Guvern nr. 685/2013 pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 803/2001 privind constituirea Grupului de lucru pentru elaborarea si monitorizarea Planului de actiuni referitor la imbunatatirea mediului de afaceri a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 584, din 16 septembrie 2013.

maini stranse, bani, stilou afaceriIn temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

Articol unic. – Hotararea Guvernului nr. 803/2001 privind constituirea Grupului de lucru pentru elaborarea si monitorizarea Planului de actiuni referitor la imbunatatirea mediului de afaceri, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 516 din 29 august 2001, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

1. Articolul 1 se modifica si va avea urmatorul cuprins: „
Art. 1. –
(1) In scopul de a elabora si de a monitoriza implementarea Planului de actiuni referitor la imbunatatirea mediului de afaceri in perioada 2013-2014, Guvernul constituie un grup de lucru avand componenta prevazuta in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare
(2) Grupul de lucru constituit in conditiile alin. (1) isi va desfasura activitatea in perioada 1 septembrie 2013-31 decembrie 2014
(3) Coordonarea Grupului de lucru este asigurata de presedinte, iar in lipsa acestuia, de catre presedintele executiv
(4) Presedintele Grupului de lucru este ministrul delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediul de afaceri si turism
(5) Functia de presedinte executiv va fi detinuta de secretarul de stat cu responsabilitati in domeniul politicilor publice privind mediul de afaceri
(6) Atributiile executive si de secretariat ale Grupului de lucru vor fi asigurate de catre Directia politici pentru mediul de afaceri (D.P.M.A.) din cadrul Ministerului Economiei – Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism.”

2. Articolul 2 se modifica si va avea urmatorul cuprins: „
Art. 2. – Coordonatorul Grupului de lucru are obligatia de a prezenta prim-ministrului proiectul Planului de actiuni, pana la data de 1 octombrie 2013.”

3. Articolul 5 se modifica si va avea urmatorul cuprins: „
Art. 5. – Grupul de lucru va fi convocat de catre coordonator ori de cate ori este nevoie. Membrii Grupului de lucru pot fi consultati si prin intermediul mijloacelor de comunicare electronice.”

4. Articolul 7 se abroga.

5. Dupa articolul 7 se introduce o anexa, avand cuprinsul prevazut in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare.

Prim – ministru Victor – Viorel Ponta

Contrasemneaza:
Ministrul economiei, Varujan Vosganian
Ministrul delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediul de afaceri si turism, Maria Grapini
p. Viceprim-ministru, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, Shhaideh Sevil, secretar de stat
Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean

Bucuresti, 4 septembrie 2013.
Nr. 685.

Citeste anexa pe avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie