Speculatii cu actiunile Gabriel Resources

 

Specularea actiunilor Gabriel Resources (GBU) în ultimele zile ar fi dublat suma investita. Dar cine a cumparat actiuni GBU acum patru ani si le-a speculat pe parcurs, ar fi avut un profit de peste patru ori mai mare decât suma investita, chiar si dupa prabusirea cu 70% de la începutul acestei saptamâni.

gabriel-resourcesAchizitia de actiuni Gabriel Resources (GBU) la minimul de 0,41 dolari canadieni (CAD) din 9 septembrie ar fi produs deja un profit de peste 100% vineri, înaintea deschiderii Bursei din Toronto, unde este cotata compania care controleaza proiectul Rosia Montana.

Daca extindem perioada speculatiilor pâna la cu patru ani în urma profitul ar fi fost de peste 4 ori mai mare fata de suma investita initial. Conditia este simpla: vânzare  la preturi cât mai apropiate de nivelurile maxime si rascumparare la cotatii cât mai apropiate de nivelurile minime.

Exercitiul speculativ propus de ECONOMICA.NET, începe  în 1 noiembrie 2009, cu  cumpararea de actiuni GBU de 1000 de dolari SUA (USD=1032 dolari canadieni, CAD), la pretul de închidere de 1,47 CAD. Pretul de închidere a fost ales, fiind considerat reprezentativ pentru evolutia zilei.

Citeste articolul integral pe economica.net

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie