Reprezentantii unei societati mestesugaresti din Bucuresti, suspectati ca inselau clientii veniti cu bijuterii la reparat

 

Reprezentantii unei societati mestesugaresti din Bucuresti sunt suspectati ca ar fi înselat mai multi clienti, prin înlocuirea pietrelor pretioase de pe obiectele primite pentru reparatii sau prin diminuarea cantitatii de aur a acestora, informeaza Politia Capitalei.

BijuteriiPolitistii Serviciului de Investigare a Fraudelor îi suspecteaza pe acestia si ca ar fi confectionat bijuterii din aur si ar fi efectuat reparatii pentru diverse obiecte fara a înregistra operatiunile în evidentele contabile, pentru a nu plati taxe catre stat.

Sase puncte de lucru si atelierul de productie al societatii au fost verificate de Politie la sfârsitul acestei saptamâni, fiind ridicat cu acest prilej un kilogram de aur pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienta, a mai precizat sursa citata.

Totodata, potrivit Politiei Capitalei, s-a constatat ca societatea nu a achitat contributii cu retinere la sursa de peste 300.000 de lei si TVA de peste 200.000 de lei.

Cercetarile în acest caz continua, cei vizati fiind suspectati de evaziune fiscala, delapidare si înselaciune. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie