Recursul lui George Becali la decizia de suplimentare a pedepsei cu 6 luni, judecat marti de Curtea de Apel Bucuresti

 

Curtea de Apel Bucuresti va judeca marti recursul lui George Becali la hotarârea prin care Tribunalul Bucuresti a stabilit, pe 27 iunie, contopirea celor trei pedepse de câte trei ani de închisoare primite de omul de afaceri si suplimentarea cu sase luni a pedepsei rezultate.

gigi becaliAmânarea a fost ceruta de George Becali din motive legate de pregatirea apararii. Omul de afaceri ar urma sa execute trei ani si sase luni de închisoare.

George Becali a primit, în luna februarie, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul privind sechestrarea de persoane, cu un termen de încercare de opt ani. Ulterior, pe 20 mai, omul de afaceri a fost condamnat într-un alt dosar, privind schimbul de terenuri cu MApN, în care a primit doi ani de închisoare cu executare si interzicerea unor drepturi timp de cinci ani.

Ca urmare a deciziei din 20 mai, Instanta Suprema a contopit pedepsele si a anulat sentinta cu suspendare din dosarul sechestrarii de persoane. În continuare, instanta a decis ca George Becali trebuie sa execute cea mai mare pedeapsa, respectiv trei ani de închisoare cu executare.

Pe 4 iunie, George Becali a fost condamnat din nou de Înalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de închisoare pentru dare de mita si fals în înscrisuri sub semnatura privata în dosarul „Valiza”.

Avocatii sai au depus pe 7 iunie cererea de contopire a pedepselor primite în cele trei dosare în care Becali a fost condamnat. agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie