A treia selectie de proiecte manageriale a TVR, s-a incheiat. Vezi noii manageri

 

TVR a încheiat selectia de proiecte manageriale, în cadrul celei de-a treia sesiuni fiind desemnati câstigatori, printre altii, Christel Topescu si Catalin Sava, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Româna.

tvrConform sursei citate, sesiunea a treia a selectiei de proiecte manageriale organizata de TVR s-a încheiat vineri. Aceasta a fost ultima dintre cele trei sesiuni demarate de TVR în luna iulie a acestui an.

În urma celei de-a treia sesiuni de selectie de proiecte manageriale, Christel Topescu este coordonator cu atributii de producator executiv Sectia Germana, Mosoni Emoke Katalin – coordonator cu atributii de producator executiv Sectia Maghiara, iar Catalin Sava – coordonator cu atributii de producator executiv Sectia alte Minoritati.

Mara Manolescu este coordonator cu atributii de sef Serviciu Scenografie si Stilistica, Daniel Zainescu – coordonator cu atributii de sef Serviciu Care de Reportaj, Golu Elena – coordonator cu atributii de sef Serviciu Studiouri, Iudita Eva Georgescu – coordonator cu atributii de sef Serviciu Regizori Montaj.

Coordonator cu atributii de sef Serviciu Artistic este, în urma concursului, Dan Nanoveanu.

Gabriel Szilagyi este coordonator cu atributii de sef Serviciu Transmisii, Florin Baiatu -coordonator cu atributii de sef Serviciu Emisie, Bogdan Craciunescu – coordonator cu atributii de sef Serviciu Dezvoltare, iar Marius Badulescu – coordonator cu atributii de sef Serviciu Energo-Tehnologic.

Coordonator cu atributii de sef Serviciu Grila Trafic si Coordonare Programe este Oana Marcu, iar Dan Ciobanu este coordonator cu atributii de sef Serviciu Transporturi.

Daniel Selaru este coordonator cu atributii de sef Serviciu IT & Grafica si coordonator cu atributii de sef Serviciu Post-Productie.

În urma selectiei, Dorian Stoica este coordonator cu atributii de sef Serviciu Continut Digital, iar Dorin Serban Muntean, coordonator cu atributii de producator delegat Productie Editoriala Stiri si Emisiuni.

Pe de alta parte, la studiourile teritoriale ale TVR, coordonatori cu atributii de producatori executivi Stiri Sport Programe sunt: Adrian Roca-Rozenberg, la TVR Cluj, Mirela Giodea, la TVR Craiova, Horia Gumeni, la TVR Iasi, Florin Mihoc, la TVR Timisoara, Lacrima Balint, la TVR Târgu-Mures.

Coordonatori cu atributii de producatori executivi Minoritati la studiourile teritoriale sunt Pakai Eniko – TVR Cluj si Fekete Hajnal – TVR Târgu-Mures.

Coordonatori cu atributii de sef Serviciu Economic Administrativ Marketing sunt Petru Mircea Matis – TVR Cluj, Aurelia Popescu – TVR Craiova, Cristina Vicol – TVR Iasi, Anca Munteanu – TVR Timisoara, Elena Alb – TVR Târgu-Mures.

Olimpiu Pop este, în urma concursului, coordonator cu atributii de sef Serviciu Tehnic-Productie la TVR Cluj, Calin Oravitan – coordonator cu atributii de sef Serviciu Tehnic-Productie la TVR Timisoara, Laurentiu Bubuianu – coordonator cu atributii de sef Serviciu Tehnic-Productie la TVR Iasi, Petre Bulata – coordonator cu atributii de sef Serviciu Tehnic-Productie la TVR Craiova.

În urma celei de-a treia sesiuni nu au fost selectate proiecte pentru: coordonator cu atributii de sef Serviciu Logistica, coordonator cu atributii de sef Serviciu Resurse Umane, coordonator cu atributii de sef Serviciu Tehnic Productie la studioul teritorial TVR Târgu-Mures, coordonator cu atributii de producator executiv Minoritati la TVR Timisoara.

Pentru aceste structuri vor fi numiti manageri interimari, urmând sa fie demarata o noua selectie de proiecte manageriale.

Potrivit comunicatului, selectia a fost organizata de SRTv în conformitate cu Regulamentul privind selectia managerilor si evaluarea managementului executiv în cadrul Societatii Române de Televiziune, aprobat prin Hotarârea Consiliului de Administratie (HCA) nr. 55/2013, cu HCA nr. 76/2013, HCA nr. 78/2013, HCA nr. 79/2013 si HCA nr. 83/2013.

Printre câstigatorii primei sesiuni a concursurilor de proiecte manageriale s-au numarat Cristian Zgabercea, Demeter Andras si Claudiu Lucaci, care au ocupat functiile de Producator General, director al Casei de Productie din Televiziunea Româna si, respectiv, director al Stirilor TVR.

Totodata, printre câstigatorii sesiunii a doua a concursurilor de proiecte manageriale s-au numarat Irina Radu (coordonator cu atributii de Director Programe), Gabriel Gherghescu (coordonator cu atributii de Director TVR 1), Liana Sandulescu (coordonator cu atributii de Director TVR 2), Beatrice Comanescu (coordonator cu atributii de Director TVR International), Razvan Bucuroiu (coordonator cu atributii de Director TVR 3 Secretariat Studiouri Teritoriale). Madalina Cerban, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie