Aprobarea Metodologiei privind citarea, notificarea si comunicarea actelor de procedura in materie notariala – Hotararea UNNPR nr.76/2013

 

Hotararea Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania nr. 76/2013 pentru aprobarea Metodologiei privind citarea, notificarea si comunicarea actelor de procedura in materie notariala a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 531 din 22 august 2013.

Uniunea Nationala a Notarilor PubliciAnalizand proiectul Metodologiei privind citarea, notificarea si comunicarea actelor de procedura in materie notariala, prezentat membrilor Consiliului Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania in cadrul sedintei din 6 august 2013, tinand seama de faptul ca Regulamentul de aplicare a Legii notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995, aprobat prin Ordinul ministrului justitiei nr. 2.333/C/2013, s-a publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 479 din 1 aug ust 2013, vazand si dispozitiile art. 165 din Legea notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995, republicata, cu modificaril e ulterioare, in temeiul art. 20 alin. 3 din Statutul Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, republicat,

Consiliul Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania adopta prezenta hotarare.
Art. 1. – Se aproba Metodologia privind citarea, notificarea si comunicarea actelor de procedura in materie notariala, prevazuta in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare.

Art. 2. – Prezenta hotarare se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, si intra in vigoare la data publicarii.

Art. 3. – Prezenta hotarare va fi adusa la cunostinta Camerelor Notarilor Publici si notarilor publici, in vederea indeplinirii obligatiilor ce le revin.

Art. 4. – Compartimentele de specialitate din cadrul Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania vor urmari ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei hotarari.

Presedintele Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, Dumitru Viorel Manescu
Bucuresti, 6 august 2013.
Nr. 76.

Citeste anexa pe avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie