Registrul public al auditorilor financiari din Romania a fost modificat si actualizat

 

Registrul public al auditorilor financiari din Romania a fost modificat si completat printr-un act normativ publicat astazi in Monitorul Oficial. Documentul a fost actualizat atat la nivelul persoanelor fizice, cat si la nivelul celor juridice.

cafrHotararea Camerei Auditorilor Financiari din Romania nr. 32/2013 pentru modificarea si completarea anexei la Hotararea Consiliului Camerei Auditorilor Financiari din Romania nr. 2/2013 privind aprobarea Registrului public al auditorilor financiari din Romania a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 537, din 26 august 2013.

Actul normativ modifica si completeaza Registrul public al auditorilor financiari din Romania, prevederile intrand in vigoare chiar la data publicarii in Monitor.

Concret, potrivit documentului citat, la nivelul Registrului public al auditorilor financiari persoane fizice se inregistreaza noi membri activi si nonactivi. De asemenea, mai multi auditori si-au schimbat statutul (din activ in nonactiv sau din nonactiv in activ, n.red.), iar altii au fost suspendati sau li s-a retras calitatea de auditor.

In ceea ce priveste auditorii financiari persoane juridice, actul normativ publicat astazi stabileste ca noi membri au fost inregstrati, in timp ce altora li s-au modificat adresele de domiciliu sau datele de contact.

Registrul auditorilor financiari din Romania este disponibil pe adresa oficiala a CAFR, AICI.avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie