A doua sesiune a concursurilor de proiecte manageriale s-a incheiat la TVR

 

TVR a încheiat a doua sesiune a concursurilor de proiecte manageriale, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, sâmbata, de reprezentantii Societatii Române de Televiziune (SRTv).

tvrAstfel, Irina Radu ocupa functia de coordonator cu atributii de Director Programe, iar conducerea canalelor TVR este asigurata de catre Gabriel Gherghescu – coordonator cu atributii de Director TVR 1, Liana Sandulescu – coordonator cu atributii de Director TVR 2, Beatrice Comanescu – coordonator cu atributii de Director TVR International, Razvan Bucuroiu – coordonator cu atributii de Director TVR 3 Secretariat Studiouri Teritoriale.

Producatorii executivi ai canalelor TVR sunt Alina Amza – coordonator cu atributii de Producator Executiv TVR 1 si Razvan Nicolescu – coordonator cu atributii de Producator Executiv TVR 2.

Totodata, pentru studiourile teritoriale sunt desemnati câstigatori Carmen Olaru – coordonator cu atributii de Director Studioul TVR Iasi, Dietlinde Dinesz – coordonator cu atributii de Director Studioul TVR Timisoara, Anca Dindirica – coordonator cu atributii de Director Studioul TVR Craiova, Cristian Georgescu – coordonator cu atributii de Director Studioul TVR Târgu-Mures si Romeo Couti – coordonator cu atributii de Director Studioul TVR Cluj.

Liviu Nicolescu este desemnat, prin concurs, coordonator cu atributii de Director Studiouri Centrale, iar Horia Eusebiu Cazan coordonator cu atributii de Director Tehnico-Administrativ.

Ion Rosioru a câstigat concursul pentru functia de coordonator cu atributii de Director Cabinet PDG, iar Cristian Bogdan Acatrinei pentru functia de coordonator cu atributii de Sef Serviciu Comunicare si Relatii Internationale, Relatii Publice si Protocol.

De asemenea, Diana Zalutchi este desemnata coordonator cu atributii de Director Marketing si Vânzari, Andreea Balan – coordonator cu atributii de Sef Serviciu Vânzari, Parteneriate, Online si Mihaela Berinde – coordonator cu atributii de Sef Serviciu Marketing, Relatii Publice si Evenimente Speciale.

Laura Mira Neagu a câstigat concursul pentru functia de coordonator cu atributii de Sef Resurse de Productie, Laurentiu Oprea – coordonator cu atributii de Sef Serviciu Drepturi de Autor, iar Irina Lazar Negraru – coordonator cu atributii de Sef Serviciu Arhiva Media si Documentare.

Mihaela Mitran detine functia de coordonator cu atributii de Sef Serviciu Selectie Film, Madalina Ionescu – coordonator cu atributii de Sef Serviciu Colectiv Online, iar Anca Antonov – coordonator cu atributii de Sef Serviciu Digital Workflow.

În cadrul Directiei Economice, Aurelian Lintoiu a câstigat concursul pentru functia de coordonator cu atributii de Sef Serviciu Bugete Interne, Emilia Leahu – coordonator cu atributii de Sef Serviciu Taxa TV, Liliana Poteca – coordonator cu atributii de Sef Serviciu Contabilitate, iar Ioana Silea – coordonator cu atributii de Sef Serviciu Financiar.

În urma concursului, urmatoarele posturi nu au fost ocupate: coordonator cu atributii de Contabil Sef, coordonator cu atributii de Director Productie Artistica, coordonator cu atributii de Producator Executiv TVR 3 Secretariat Studiouri Teritoriale, coordonator cu atributii de Sef Serviciu Analiza si Strategie Programe, coordonator cu atributii de Producator Executiv TVR International, coordonator cu atributii de Sef Serviciu Imagine. Pentru aceste structuri, vor fi numiti conducatori interimari, urmând ca în perioada urmatoare sa fie organizate concursuri pentru ocuparea posturilor.

Concursurile au fost organizate de SRTv în conformitate cu Regulamentul privind selectia managerilor si evaluarea managementului executiv în cadrul Societatii Române de Televiziune, aprobat prin Hotarârea Consiliului de Administratie (HCA) nr. 55/2013, cu HCA nr. 76/2013, HCA nr. 78/2013, HCA nr. 79/2013 si HCA nr. 83/2013.

În prezent, în TVR sunt în derulare concursurile din cadrul sesiunii a treia.

Citeste articolul integral pe economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie