Magistratii CAB au admis proba cu înscrisuri depusa de avocatii lui George Becali

 

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) au admis miercuri mai multe documente depuse de avocatii lui George Becali, Pavel Abraham si Paula Iacob, în procesul în care Becali cere întreruperea pedepsei cu închisoare pentru trei luni.

gigi becali 1Pavel Abraham a depus mai multe documente privind societatile comerciale la care Becali este actionar si a aratat ca acestea justifica urgenta în fata legii. De asemenea, a spus ca exista împrejurari speciale care justifica întreruperea executarii pedepsei, iar situatia în care pedeapsa nu va fi întrerupta ar duce la consecinte grave pentru George Becali.

Avocatul a spus ca George Becali a fost numit presedinte fondator si de onoare al FC Steaua si, de asemenea, exista fotbalisti care au cerut sa li se renegocieze contractele sau care au primit oferte de transfer în strainatate, astfel ca prezenta lui Becali ar fi absolut necesara în cadrul clubului.

„Mai vorbim de Uzina Mecanica din Dragasani, unde Becali are 99% din actiuni, este sechestru pe acest operator economic, este în insolventa. Este necesara realocarea de lichiditati pentru diferite societati pe care Becali le detine, consiliile de administratie ale acestora nu au putere în afara societatilor în care functioneaza”, a spus Pavel Abraham.

Procurorul de sedinta a aratat ca George Becali a desemnat mandatari pentru a îndeplini sarcinile economice privind societatile comerciale si acestia au dreptul de a semna documente în locul lui Becali.

George Becali a luat cuvântul spunând ca vrea sa vorbeasca despre situatia sa din punct de vedere tehnic, spiritual si din punct de vedere faptic.

„Nu de asta sunteti aici, ca sa spuneti ce aveti pe suflet, aveti o cerere pe care va rog sa o sustineti”, a replicat judecatorul.

George Becali a sustinut ca trebuie sa vorbeasca mai mult si sa prezinte toate aspectele care sa arate ca nu este un pericol public.

„Primesc 20-30 de scrisori pe zi. Vreau sa va citesc o scrisoare pe care eu, când vreau sa plâng înainte sa adorm seara, o citesc”, a continuat Becali.

El a mai vorbit despre discutiile care le-a avut cu diferiti preoti si calugari de la manastiri si despre sfaturile pe care acestia i le-au dat, respectiv de a nu mai face politica, însa el nu le-a urmat, astfel ca a ajuns în spatele gratiilor.

Instanta a ramas în pronuntare în cazul cererii de întrerupere a pedepsei primite de Becali.(AS – operator: Gabriela Ciuca, autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Mihai Simionescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie