Porsche Inter Auto lanseaza oferta Back to school

 

Dupa ghiozdanele intrate in programul Rabla a celor de la Diverta, avem si masini in oferta Back to school.
Una dintre cele mai importante companii care comercializaeaza modele ale grupului Volkswagen, Porsche Inter Auto, a anuntat o oferta destinata studentilor si parintilor care au copii de vârsta scolara.

Aceast nou mod de a atrage clienti în showroom-uri cu doar câteva zile înainte de începerea anului scolar nu arata altceva decât disperarea dealerilor autohtoni de a gasi cumparatori prin orice mijloace. Fara doar si poate, sunt putini parintii care se gândesc la început de septembrie sa cumpere o masina în special pentru ca prichindelul trebuie dus la scoala. La fel de putini sunt probabil si studentii care, în goana dupa gasirea unui loc de cazare la un camin, sunt dispusi sa achizitioneze o masina în aceasta perioada doar din cauza reducerii „de pâna la 10% la modelele selectate”.

În anunțul PIA nu se menționează, ciudat, dacă eventualii clienți trebuie să prezinte carnetul de note, foaia matricolă sau adeverința de admitere la facultate atunci când li se eliberează factura pentru vehiculul achiziționat.

Robert Stan, Capital.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie