Pro TV a renegociat cu succes cresterea preturilor la retransmisie cu RDS si UPC

 

Vor da cablistii bani pentru Pro TV, dupa ce postul a iesit din lista must-carry? Ultimul raport al companiei spune ca Pro TV a “renegociat cu succes preturile pentru retransmisia posturilor cu doua dintre cele mai mari companii de cablu si satelit din România” si ca preturile vor creste „în a doua jumatate a lui 2013”, scrie paginademedia.ro

ProTv Raportul nu precizeaza numele companiilor. Cele mai mari firme de cablu din România sunt, de departe, RCS&RDS (trei milioane de abonati la cablu) si UPC (1,2 milioane de abonati).

Cresterea preturilor pentru redifuzarea posturilor de televiziune ar fi principalul motor al revenirii economice a Central European Media Enterprises, compania-mama a Pro TV.

Raportul detaliat al CME, companie listata la bursa de la New York, se concentreaza în special pe acest aspect, iar primele masuri au fost luat în România si Bulgaria, doua dintre cele sase tari în care CME este prezenta.

„Am renegociat cu succes preturile pentru retransmisia posturilor cu doua dintre cele mai mari companii de cablu si satelit din România, asa ca estimam cresterea preturilor în a doua jumatate a lui 2013”, se arata în raportul detaliat al CME. În acelasi raport se mai precizeaza ca noile contracte de retransmisie au fost încheiate pe mai multi ani. capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie