Presedintele Traian Basescu va convoca CSAT pe tema CFR Marfa

 

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, informeaza Administratia Prezidentiala, mentionând ca joi, la ora 17.05, la Secretariatul CSAT a fost depusa o solicitarea a Guvernului pentru convocarea unei sedinte a Consiliului legat de HG din 24 iulie privind CFR Marfa.

CSATSedinta CSAT este convocata pentru vineri, la ora 11.00.

„Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17.05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii (CSAT) a fost depusa o solicitarea a Guvernului României pentru convocarea unei sedinte a CSAT cu privire la Hotarârea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea conditiilor principale ale contractului de vânzare de actiuni între stat, prin Ministerul Transporturilor, în calitate de vânzator, si Societatea Comerciala Grup Feroviar Român S.A., în calitate de cumparator, având ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui pachet de actiuni, reprezentând 51% din capitalul social al Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa «C.F.R. Marfa» – S.A. Presedintele României, domnul Traian Basescu, a decis convocarea de urgenta a CSAT vineri, 2 august, la ora 11.00”, se arata în comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Sursa citata mentioneaza ca, în cazul în care prim-ministrul Victor Ponta nu poate raspunde convocarii la sedinta CSAT, este invitat, fara drept de vot, conform legii, vicepremierul Gabriel Oprea. Adelina Dragomir, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie