Liviu Voinea a anuntat o crestere a salariilor bugetarilor cu 4 procente, de la 1 ianuarie 2014

 

Lefurile angajatilor la stat ar putea creste cu aproximativ 4%, de la 1 ianuarie 2014, a anuntat ministrul Bugetului, Liviu Voinea, in exclusivitate la Romania TV. În plus, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca Guvernul ia in calcul majorarea salariilor mici si inghetarea celor mari.

liviu voinea“La nivel de intentie se doreste cresterea anvelopei totale de salarii, anul viitor, dar undeva in jurul ratei inflatiei. E o varianta de lucru, nu e o decizie luata”, a declarat, la Romania TV, Liviu Voinea, ministrul Bugetului.

Ministrul Bugetului a explicat ca decizia impartirii banilor va fi luata in toamna acestui an, cand Guvernul va pregati si bugetul pentru anul 2014.

“Modul in care o eventuala crestere care nu e batuta in cuie va fi distribuita ramane la latitudinea Guvernului impreuna cu partenerii internationali. Adica daca se da numai la anumite categorii, daca se imparte echilibrat pentru toata lumea sau se da la anumiti ordonatori de credit”, a adaugat Liviu Voinea. infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie