Incendiu la Rin Grand Hotel din Bucuresti

 

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4, pompierii intervenind, pentru stingerea focului, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Potrivit acestuia, incendiul a fost stins la ora 21.30.

rin grand hotel bucurestiIncendiul izbucnit marti seara la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4 a fost stins la 21.30, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

Incendiul, care a fost semnalat la 112 printr-un apel facut în jurul orei 20.45, a izbucnit la patiseria hotelului, unde au ars aproximativ 150 de metri patrati, potrivit sursei citate.

Focul a afectat însa si spatii administrative aflate la etajul I, a mai spus Daniel Vasile.

Purtatorul de cuvânt al ISU Bucuresti a adaugat ca nu a fost necesara evacuarea hotelului, deoarece spatiile de locuit ale acestuia se afla de la etajul II în sus.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere si o autoscara, la fata locului fiind adus si un echipaj de prim ajutor. Andrei Dumitrescu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie