Omul de afaceri Iulian Dascalu, proprietarul retelei Iulius Group, a realizat venituri de 29,1 mil. euro in S1

 

Omul de afaceri Iulian Dascalu, proprietarul retelei Iulius Group, a realizat venituri de 29,1 mil. euro în prima jumatate a acestui an din exploatarea celor cinci malluri din portofoliu, în timp ce birourile proiectului Palas Iasi au generat încasari suplimentare de 1,58 mil. euro, potrivit datelor transmise de companie catre ZF.

Iulian DascaluZona comerciala a proiectului Palas din Iasi a generat în primul semestru al acestui an încasari de 6,2 milioane de euro. Întregul proiect din centrul orasului a implicat o investitie de 265 de milioane de euro si cuprinde pe lânga mall si locuinte, birouri si spatii de agrement.

Pentru cele patru centre comerciale operate sub brandul Iulius Mall cresterea încasarilor a fost de 3%, în timp ce mallul proiectului Palas Iasi, inaugurat în mai 2012, a generat venituri de 6,2 mil. euro, desi cinematograful din complex nu a fost înca inaugurat.

„Pentru anul 2013 estimam o cifra de afaceri totala pe grup de aproximativ 62 de milioane de euro“, estimeaza reprezentantii companiei detinute de Iulian Dascalu, antreprenor considerat „regele mallurilorî datorita celor aproape 250.000 mp de centre comerciale din portofoliu.

Portofoliul imobiliar al lui Iulian Dascalu este evaluat la circa 675 de milioane de euro, în timp ce creditele bancare accesate pentru dezvoltarea acestor proiecte au de­pasit jumatate de miliard de euro. Cristi Moga, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie