Romanii sunt cei mai interesati de dezvoltarea carierei din Europa – Studiu Herbalife

 

În comparatie cu alti europeni, românii sunt cei mai interesati sa investeasca un venit suplimentar în dezvoltarea carierei.

euroAproximativ 45% dintre români au mai multe surse de venit, se arata într-un studiu international al Herbalife, o companie prezenta în domeniul nutritiei si al vânzarilor directe. În acest context, respondentii au fost întrebati ce ar face cu un câstig suplimentar de 125 de euro pe luna.

În timp ce pe întregul continent austeritatea ramâne cuvântul de ordine atât la nivel national, cât si la nivelul fiecarei familii, optiunile si atitudinile europenilor releva diferente interesante la nivelul fiecarei tari în ceea ce priveste folosirea unui venit suplimentar.

Comparativ cu alte state europene, în România s-a înregistrat cel mai mare procent de persoane dispuse sa investeasca un venit suplimentar în dezvoltarea carierei (24%), fata de media europeana de 11%.

Cu toate acestea, pe primele locuri între alegerile romanilor ramân în continuare costurile legate de locuinta, plata împrumuturilor si a datoriilor bancare.

De asemenea, românii se numara printre cei mai dispusi sa foloseasca veniturile suplimentare pentru întretinerea copiilor si pentru a-si ajuta rudele mai în vârsta (16%), depasind cu mult media din Uniunea Europeana (6%).

“Rezultatele studiului ne demonstreaza o abordare echilibrata a românilor. Este firesc sa ne confruntam în continuare cu presiunea de a acoperi cheltuielile ce tin de casa, banca si bunuri personale. Însa este foarte interesant ca, dintre europeni, românii sunt cei mai interesati de dezvoltarea carierei”, a spus Romeo Cazanescu, Country Director pentru Herbalife România.

Desi foarte multi români sunt în cautarea unor venituri aditionale, conform studiului amintit, 63% sunt îngrijorati de faptul ca nu exista suficiente oportunitati de a obtine un câstig suplimentar. Acest aspect sugereaza ca exista multe persoane dispuse sa lucreze în mai multe locuri, pentru a obtine alte surse de venituri. capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie