Preavizele de concediere colectiva a 145 de angajati de la Combinatul Mechel, au fost anulate de Tribunalul Comercial Cluj

 

In cursul zilei de miercuri, 17 iulie, Tribunalul Comercial Cluj a dispus anularea preavizelor de concediere colectiva a 145 de angajati de la Combinatul Mechel din Campia Turzii.

ciocanActiunea in justitie, in apararea muncitorilor, a fost deschisa de Sindicatul “Industria Sarmei” de la Combinatul Mechel din Campia Turzii.

Presedintele Tribunalului Comercial Cluj, Flavius Motu, a precizat, miercuri, ca procedura de concediere colectiva a celor 140 de angajati este nelegala.

“Tribunalul Comercial a admis, in parte, solicitarea Sindicatului de la Mechel Campia Turzii de anulare a procedurii de concediere colectiva si a preavizelor in cazul a 145 de angajati ai combinatului.

S-a dispus anularea preavizelor iar procedura de concediere poate continua numai daca se respecta prevederile legale. Actuala concediere colectiva nu a urmat pasii prevazuti de lege, a fost nelegala”, a explicat Flavius Motu. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie