Seful Clinicii de Ortopedie de la Spitalul de Recuperare din Iasi, cercetat in stare de libertate

 

Magistratii Curtii de Apel au decis ca seful Clinicii de Ortopedie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iasi, prof. univ. dr. Paul Botez, sa fie cercetat în stare de libertate pentru luare de mita.

paul botezPrin decizia de miercuri judecatorii Curtii de Apel au mentinut decizia magistratilor Tribunalului Iasi, cea de a-l cerceta în stare de libertate si interdictia de a parasi tara pe medicul Paul Botez. Astfel, a fost respins recursul înaintat de procurorii Directiei Nationale de Anticoruptie si cererea lor de de a-l trimite pe medic în arest preventiv pentru 29 de zile.

Prof. univ. dr. Paul Botez a fost reclamat de un pacient ca a conditionat efectuarea unei interventii chirugicale contra sumei de 5.000 de lei. În reclamatia depusa de pacient, medicul i-ar fi spus ca îl opereaza daca îi da suma solicitata.

Procurorii si politistii au descins în cabinetul reputatului medic iesean, pe 10 iulie, unde au gasit mai multe plicuri în care se aflau diverse sume de bani, totalizând 65.000 de lei, 44.000 de euro si 2.500 de dolari.(AS, autor: Daniela Malache, editor: Danut Puscasu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie