Adrian Nastase crede ca CSM va lauda mitingul de la Sfantu Gheorghe

 

Adrian NastaseAdrian Năstase afirmă, într-o postare pe blog, că a urmărit „cu o oarecare surprindere” mitingul maghiarilor de la Sf.Gheorghe împotriva unei decizii judecătoreşti, afirmând în mod ironic că bănuieşte că „CSM va lăuda această actiune” şi nu o va considera o formă de presiune asupra judecătorilor.

„Ieri, am urmărit, cu o oarecare surprindere – recunosc – mitingul de la Sfântu-Gheorghe, la care au participat aproximativ 20.000 de maghiari, miting convocat de conducerea partidelor maghiare pentru a protesta împotriva unei hotărâri a justiţiei referitoare la revendicarea unei clădiri şi condamnarea, în primă instanţă, a unor funcţionari maghiari din România”, scrie Năstase pe blog.

„Bănuiesc că CSM va lăuda această acţiune publică, coordonată politic, şi că nu o va considera o formă de presiune asupra judecătorilor”, afirmă el.

De asemenea, fostul premier mai spune că speră „ca în viitorul Raport MCV al Comisiei Europene vom găsi o menţiune pozitivă în ceea ce priveşte această manifestare, alături de cea de solidaritate cu preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu”.

Dorina Calin, Adevarul

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie