Pentru programul de internship lansat de Guvern, s-au inscris peste 900 de candidati

 

Peste 900 de candidati s-au înscris pentru programul de internship lansat de Guvern, iar 75 dintre acestia au fost selectati în vederea unui interviu ulterior, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a premierului Victor Ponta.

guvernul romaniei 1Primul program de internship din administratia centrala a fost lansat pe 15 iunie de catre Guvern. Programul se adreseaza studentilor cu rezultate deosebite, tinerii selectati urmând sa fie repartizati, în functie de competente, la Cancelaria primului-ministru sau la Secretariatul General al Guvernului.

Pentru a fi inclusi în Programul internship@gov.ro, tinerii trebuie sa îndeplineasca, cumulativ, urmatoarele criterii de eligibilitate: sa detina cetatenia româna; sa aiba vârsta de pâna la 25 de ani la momentul debutului programului; sa fie studenti ori tineri absolventi ai programelor universitare de licenta; sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala; sa aiba cunostinte de baza în domeniul IT (respectiv cunostinte avansate pentru aplicatii la Directia Servicii Online si Design).

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor a fost 1 iulie.(AS – autor: Irinela Visan, editor: Georgiana Tanasescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie