Parteneriat inedit: Tuca Zbârcea & Asociatii si Societatea de Stiinte Matematice din România. Vezi in ce scop

 

Tuca Zbârcea & Asociatii este initiatoarea unui parteneriat unic în România cu Societatea de Stiinte Matematice, având drept scop încurajarea si sustinerea performantei noii generatii în domeniul stiintelor matematicii.

Tuca, Zbarcea si AsociatiiTuca Zbârcea & Asociatii va oferi servicii de asistenta juridica pro bono, precum si sprijin financiar Societatii de Stiinte Matematice din România pentru derularea actiunilor asociatiei conform obiectivelor propuse. Societatea de Stiinte Matematice din România este una dintre cele mai vechi organizatii profesionale din tara noastra si una din cele mai vechi societati de matematica din Europa.

Astfel, Tuca Zbârcea & Asociatii contribuie la organizarea, pregatirea loturilor de elevi, premierea câstigatorilor, precum si reprezentarea delegatiilor României la concursurile de profil, cum ar fi: Olimpiada Nationala de Matematica, Concursul anual Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro (tabara), Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori, Olimpiada Internationala de Matematica care anul acesta se desfasoara în Columbia etc. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie