CA al SIF Banat-Crisana a aprobat infiintarea a SIF Imobiliare Limited

 

Consiliul de administratie al SIF Banat-Crisana (SIF1) a aprobat, vineri,  înfiintarea societatii pe actiuni SIF IMOBILIARE LIMITED, care va fi detinuta integral de SIF Banat-Crisana. SIF1 va vira, la capitalul social al noii societati, participatiile detinute în cele 18 societati din portofoliul sau, care activeaza în domeniul imobiliar, potrivit unui raport trimis la Bursa.

SIF Banat Crisana„SIF Banat-Crisana (SIF1) detine participatii majoritare la 18 societati care activeaza în domeniul imobiliar. Dintre acestea, 9 societati sunt listate în sectiunea RASDAQ a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), iar 9 societati sunt nelistate“, se spune în raportul trimis de SIF1 la BVB.

Cu aceste active constituite drept capital social se va constitui SIF IMOBILIARE LIMITED, iar SIF Banat-Crisana (SIF1), în calitate de actionar unic „va întreprinde toate demersurile necesare pentru admiterea la tranzactionare a actiunilor emise de aceasta noua societate“.

SIF Banat-Crisana urmareste astfel atingerea obiectivelor înscrise în programul de activitate aprobat de actionari asta primavara.

„Pentru anul 2013, un obiectiv major îl reprezinta constituirea unor structuri de administrare centralizata a societatilor în care SIF Banat-Crisana are detineri majoritare. Scopul este de crestere a valorii activelor administrate, a profitabilitatii si a randamentului capitalului investit în aceste firme“, mai scrie Dragos Bîlteanu, în raportul trimis la BVB. Adrian N. Ionescu, economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie