Reclamele cu continut sexual sau violent vor fi interzise pe paginile Facebook

 

Facebook va înaspri începând de luni procesul de control pentru a evita aparitia pe paginile sale a reclamelor cu continut pornografic sau violent, a informat vineri reteaua de socializare, citata de AFP.

13062303-focus-on-the-facebook‘Scopul nostru este de a mentine libertatea de a împartasi informatii pe Facebook si de a-i proteja totodata pe oameni de reclamele cu anumite continuturi’, a informat reteaua pe blogul sau. ‘De exemplu, de-acum încolo vom încerca sa limitam aparitia pe Paginile de Grup a reclamelor cu continut violent, socant sau sexual’.

Sistemul filtru va fi în prima etapa manual, dar Facebook va propune în saptamânile viitoare un proces automat pentru a bloca sau elimina din paginile sale reclamele cu continut ofensator.

‘Înainte o marca ce vindea produse pentru adulti putea posta reclame pe partea din dreapta a paginii: de-acum încolo nu vor mai exista reclame cu acest tip continut’, a precizat reteaua de socializare.(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Gabriela Ionescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie