„Cea mai buna firma din Romania” in ceea ce priveste egalitatea de gen – NNDKP

 

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost recunoscuta, pentru a treia consecutiv, drept “Cea mai buna firma din Romania” la gala “European Women in Business Law 2013”, organizata la Londra de grupul editorial Euromoney Legal Media Group, a anuntat marti casa de avocatura intr-un comunicat de presa. Gala Euromoney premiaza casele de avocatura din Europa ce cultiva un mediu profesional ce sustine femeile care practica avocatura de afaceri, reunind reprezentante ale unora din cele mai prestigioase firme de pe continent.

NNDKPPotrivit comunicatului de presa, 2013 a marcat inca o realizare majora, NNDKP fiind singura casa de avocatura desemnata de Chambers Europe drept “Firma anului in Romania” pentru a treia oara (dupa ce obtinuse distinctia in 2009 si 2012). Chambers Europe este de altfel una din cele la apreciate institutii de cercetare juridica recunoscute la nivel mondial, ale carei documentari anuale au la baza, printre altele, interviurile cu clientii si competitorii caselor de avocatura din toate marile jurisdictii din lume.

NNDKP este una din firmele din Romania consacrate pentru programele bazate pe criterii de performanta ce definesc politica de recrutare si selectie, de pregatire profesionala si de sustinere si promovare a avocatilor talentati, dar si cele de mentorat dedicate studentilor la drept.

Firma este de asemenea recunoscuta in ceea ce priveste cultivarea egalitatii de gen, fiind selectata recent pentru a reprezenta Romania in initiativa Comisiei Europene pe aceasta tema. La forumul desfasurat la Bruxelles, „Equality Pays Off”, NNDKP a impartasit participantilor criteriile care stau la baza recrutarii avocatilor si bunele practici ce asigura dezvoltarea si retentia celor mai valorosi dintre ei, indiferent de gen.

Gala “European Women in Business Law Awards 2013” a premiat firmele de avocatura care promoveaza egalitatea de gen si diversitatea in avocatura de afaceri, dar si initiativele privind sustinerea si promovarea talentelor sau echilibrul dintre viata profesionala si personala. avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie