Lilian Zamfiroiu este noul presedinte al ICR

 

Diplomatul Lilian Zamfiroiu a fost votat, marti, în functia de presedinte al Institutului Cultural Român ( ICR), la propunerea grupului parlamentar PSD, cu 104 voturi „pentru” si 24 de voturi „împotriva”.

ICRLilian Zamfiroiu, propunerea USL pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Român (ICR), a primit, marti, aviz favorabil din partea comisiilor reunite pentru cultura si politica externa din Senat, cu 14 voturi „pentru” si 1 abtinere.

Diplomatul Lilian Zamfiroiu – adjunctul ambasadorului României la UNESCO, Nicolae Manolescu – a declarat, marti, la începutul audierii în comisiile reunite pentru cultura si politica externa, ca functia de presedinte al Institutul Cultural Român (ICR) este extrem de importanta pentru promovarea culturii.

De asemenea, el i-a asigurat pe membrii comisiilor reunite pentru cultura si politica externa din Senat ca îsi va da toata silinta ca obiectivele pe care le va stabili cu viitoarea echipa de conducere sa fie duse la îndeplinire. Diana Parvulescu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie