Arhivarea electronica a documentelor reduce costurile de operare cu 75%

 

semnatura digitalaDoua solutii electronice accesibile oricarui IMM pot reduce cheltuielile de procesare a documentelor cu peste 75%, le elimina pe cele de transport si permit pastrarea documentelor în siguranta. Certificatul digital se ofera acum la pachet cu serviciul de arhivare electronica.

Cele doua solutii sunt semnatura electronica (generata cu ajutorul certificatului digital calificat) si serviciul de arhivare electronica cu valoare legala si sunt oferite de certSIGN, cel mai mare furnizor de certificate digitale din România.

Daca certificatul digital calificat permite semnarea electronica si transmiterea online a oricarui tip de document cu valoare legala (de la fotografii digitale, la contracte), si este folosit deja de IMM-uri pentru depunerea declaratiilor fiscale online, serviciul de arhivare electronica cu valoare legala este extrem de putin utilizat. Cu ajutorul serviciului de arhivare electronica cu valoare legala poti arhiva documentele electronice pe termen lung, în conformitate cu cerintele legale, în siguranta (nu poti pierde sau deteriora documentele), mai eficient (poti gasi orice document în câteva secunde) si mai elegant. Documentele au astfel,  potrivit Legii nr 135/2007 privind arhivarea electronica, valoarea legala a celor semnate olograf si stampilate.

Gabriela Tinteanu, Capital

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie