Dan Stroe, fostul director de achizitii al ANAF, are interdictie de a parasi tara

 

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, miercuri, înlocuirea masurii arestarii preventive cu cea a interdictiei de a parasi tara în cazul lui Dan Stroe, director de achizitii în ANAF, si a altor cinci inculpati în dosarul de evaziune fiscala în care e cercetat si ginerele lui Cezar Magureanu.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat miercuri recursul a 31 de inculpati din dosar la prelungirea duratei arestarii preventive dispuse în cursul urmaririi penale. În cazul a sase inculpati – Dan Stroe, Alin Teodorescu, Ionut Chiripus, Marian Gusti, Ionel Pencu si Doina Petrescu – instanta a înlocuit masura arestarii preventive cu cea a interdictiei de a parasi tara.

În data de 8 august, CAB a decis judecarea în libertate a lui Octavian Grecu, zis Butoane, în dosarul de evaziune fiscala în care sunt implicate mai multe persoane, printre care ginerele senatorului Cezar Magureanu, Sorin Gazdac, si doi sefi din ANAF, Dan Stroe si Nicusor Dragan. Magistratii CAB au casat decizia Tribunalului Bucuresti, care decisese arestarea preventiva a inculpatilor

Realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie