Bogdan Oprea sustine ca presedintele Traian Basescu nu a emis niciun decret de numire a lui Lucian Duta la CNAS

 

Presedintele Traian Basescu nu a emis pâna în acest moment niciun decret privind desemnarea în Consiliul de Administratie al CNAS a unei persoane care sa o înlocuiasca pe Monica Pop, declara Bogdan Oprea, purtatorul de cuvânt al sefului statului.

lucian dutaDe asemenea, Oprea precizeaza, într-un comunicat de presa transmis duminica MEDIAFAX, ca Virgil Paunescu, consilierul prezidential care coordoneaza Departamentul de Sanatate Publica de la Palatul Cotroceni, „nu si-a înaintat demisia din functie si nici nu i-a fost solicitat acest lucru”.

„Pâna în acest moment, presedintele României, domnul Traian Basescu, nu a emis niciun decret prezidential pentru desemnarea membrului în Consiliul de Administratie al CNAS care ar urma sa o înlocuiasca pe doamna Monica Pop; mentionam ca presedintele României numeste un reprezentant ca membru în Consiliul de Administratie al CNAS prin decret prezidential”, afirma purtatorul de cuvânt al presedintelui Traian Basescu.

Precizarile lui Oprea sunt facute „referitor la informatiile vehiculate în ultimele zile cu privire la nominalizarea reprezentantului presedintelui României, domnul Traian Basescu, în Consiliul de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) si la o eventuala demisie a domnului consilier prezidential Virgil Paunescu”, se mai arata în comunicat. Marius Fratila, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie