In sezonul estival CFR introduce trenuri pe ruta Sibiu-Constanta

 

În acest sezon, ruta trenului estival, destinat în principal tinerilor si celor care doresc sa calatoreasca spre litoral la cele mai mici preturi – va fi prelungita pentru a include si relatia Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Pitesti – Bucuresti si retur.

CFR calatoriAsadar, cu plecare din Sibiu, dupa amiaza, la ora18h36, trenul va circula pe parcursul noptii cu tranzit prin Bucuresti (plecare ora 03) si va sosi pe litoral în cursul diminetii: Constanta ora 6h52 si Mangalia ora 8h52, cu opriri în toate statiunile de la malul marii.

Cele doua trenuri circula în perioada 28 iunie – 16 septembrie 2013. Programul estival de transport al CFR Calatri începe la data 15/16 iunie si se încheie la data 16 septembrie 2013. Biletele de tren pe ruta Sibiu – Constanta costa 62,10 lei, pasagerii putând beneficia de o reducere de 10% daca le vor achizitiona online. Ana-Maria Smadeanu, capital.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

1 comentariu

  1. MARCU spune:

    BATAIE DE JOC !!!!!
    ASA RUTA(SIBIU-RM.VILCEA-CONSTANTA…) ASA MANAGER PRIVAT: DOROBANTU VALENTIN
    CUM PUTETI CRITICA O HOTARARE LUATA DE DOROBANTU , MANAGERUL FRUSTRAT SI AROGANT DE LA CFR CALATORI ???
    DACA EL ASA VREA ASA SE FACE, CE DACA DUREAZA CALATORIA 11-14 ORE PANA LA CONSTANTA SAU MANGALIA , EL ORICUM, CA MANAGER , FACE CE POFTESTE, NICI NU-L INTERESEAZA DURATA CALATORIEI SAU MAI ALES CONFORTUL CALATORULUI .
    EL A TAIAT SALARIILE A 14 000 DE ANGAJATI SI LUI „SI-A TRAS” APROAPE 10 000 DE EURO/LUNA SI …

Adaugă părerea ta


 

Distribuie