Plexus a investit 30 milioane de dolari in fabrica de la Oradea

 

Producatorul american de componente electronice Plexus a deschis oficial fabrica de la Oradea, investitie de 30 de milioane de dolari, unde vor lucra în prima faza 330 de angajati, urmând ca numarul sa creasca la aproximativ 1.000 de persoane.

plexus oradeaPlexus este prezenta în Oradea, din 2009, având initial sediul într-o locatie închiriata, iar noua investitie va prelua operatiunile actuale ale companiei, de productie de componente electronice si marketing. Fabrica este amplasata în Eurobusiness Industrial Park Oradea si are suprafata utila de 27.000 de metri patrati.

„Din momentul începerii activitatii în Oradea, baza noastra de clienti a crescut în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), rezultând astfel necesitatea pentru dezvoltarea capacitatii de productie. Acest nou spatiu de productie demonstreaza angajamentul nostru fata de regiunea EMEA, iar alaturi de fabricile de productie existente din Kelso si Livingston, Scotia, si centrele de Engineering Solutions din Livingston, Scotia, si Darmstadt, Germania, va asigura flexibilitate în furnizarea unor solutii complete pentru clientii nostri din regiunea EMEA”, a declarat, într-un comunicat, Steve Frisch, vice-presedinte executiv servicii globale clienti Plexus.

Fabrica este operationala din luna mai, iar în prezent are 330 de angajati. Compania preconizeaza ca numarul de angajati va fi de aproximativ 1.000, în momentul în care fabrica va fi complet operationala. bursa.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie