Operatorul medical privat Romgermed investeste 2 milioane de euro in laboratoarele proprii

 

Operatorul medical privat Romgermed mizeaza anul acesta pe segmentul de laboratoare, în care va investi 2 milioane de euro. În urma acestei investitii, Romgermed va putea scadea preturile serviciilor cu 20-40%, din luna iulie, potrivit directorului de dezvoltare al companiei.

Romgermed operator medical privatGrupul Medical Romgermed va investi în urmatoarea perioada peste 2 milioane de Euro în eficientizarea si diversificarea liniilor tehnologice, cu scopul de a creste eficienta si calitatea analizelor din laboratoarele grupului.

De la începutul anului, au fost investiti 900.000 de Euro, iar urma unor lungi negocieri cu grupul ROCHE, Grupul Medical Romgermed a decis achizitionarea  tehnologiei de la producatorul elvetian. ROCHE este lider în domeniul cercetarii medicale, prin cele  doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostic.

„În urma investitiilor masive în aparatura si alte dotari, dar si prin optimizarea costurilor, Romgermed propune, începând din luna iunie 2013, clientilor, pacientilor si partenerilor o lista de preturi reduse în medie cu 20-40%. La acest moment, Romgermed este lantul de laboratoare care ofera cele mai mici preturi din piata pentru un mare numar de analize de hematologie, biochimie, imunologie, dar si pentru o gama larga de hormoni si markeri tumorali”, sustine doctor George Manoiu, Director de Dezvoltare al Grupului Medical Romgermed.

Investitiile vor continua pâna la finele anului, conform strategiei de dezvoltare a Grupului Medical Romgermed, iar suma finala preconizata va ajunge pâna la 2 milioane de Euro.

În anul 2011, Romgermed a obtinut o cifra de afaceri de 5,2 milioane de euro si un profit de 0,35 milioane de euro. Nicoleta Banila, capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie