Distribuirea pe judete a tichetelor pentru programul Rabla 2013

 

Adiministratia Fondului de Mediu (AFM) a publicat astazi atât lista colectorilor validati în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto national cât si modul în care prima transa de tichete (25%) a fost repartizata pe judete.

rabla2013Conform AFM, începând de astazi, 7 iunie 2013, institutia va încheia protocoalele cu colectorii validati în Programul „Rabla 2013” si distribuie tichetele valorice. De luni, 10 iunie, persoanele fizice se pot adresa unuia din colectorii validati în vederea participarii la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto national. Si persoanele juridice, inclusiv institutiile publice îsi pot depune dosarele de înscriere la sediul AFM.

Repartizarea tichetelor valorice nu este egala în fiecare judet. În ghidul de finantare a „Programului de stimulare a înnoirii parcului auto national” este prevazut ca, în prima etapa, vor fi distribuite maximum 25 % din numarul total de tichete, în functie de numarul masinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judetene, conform statisticilor realizate de Directia Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Permiselor (DRPCIV). De asemenea, distribuirea acestora se face în mod egal între punctele de lucru apartinând colectorilor validati din judetul respectiv. Vezi AICI distribirea pe judete a tichetelor.  Robert Stan, capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie