Tichetele din programul Rabla se vand pe piata neagra cu 200 euro

 

Bataie de joc la adresa romanilor care vor sa-si cumpere o masina prin programul „Rabla”. Cei care isi duc autoturismul vechi la casat afla de la unele centre Remat ca nu mai exista vouchere. Si daca vor un asemenea tichet, pe care ar trebui sa-l primeasca oricum, in schimbul masinii, trebuie sa-i dea unui intermediar 200 de euro. Dovada intr-un material filmat cu camera ascunsa.

Teoretic, oricine are o masina mai veche de 10 ani o poate schimba intr-un centru de casare. Ar trebui sa primeasca un voucher, insa aceste tichete au devenit o marfa rara.

Reprezentantii unor Remat-uri sustin ca cererea e uriasa si le-au distribuit pe toate. Alte centre lucreaza mai nou cu intermediari pentru ca nimeni nu controleaza modul in care sunt distribuite aceste vouchere. Incercam sa aflam totusi de ce Remat-ul nu mai are tichete de casare dar se gasesc la intermediari. Vorbim cu un domn, care este intermediarul si care ne asigura ca centrul de casare are de fapt vouchere, dar … sunt „rezervate” pe numele sau.

Potrivit Administratiei Fondului de Mediu, centrele Remat NU au voie sa rezerve vouchere. Singura regula pe care trebuie sa o aplice este: primul venit, primul servit, motiv pentru care resonsabilii vor declansa o ancheta.

ProTV

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie